Marktwagens

Carrosserie Lemeire is sinds zijn ontstaan gespecialiseerd in het maken van verkoopwagens naar de wensen en behoeften van de klant. De opbouw en inrichting zijn volledig afgestemd op het aangeboden marktprodukt. De mogelijkheden zijn legio :

 

- vlees, vis, gevogelte, zuivel
- groenten, fruit
- brood, banket, snoepgoed
- textiel, lederwaren
- fantasiejuwelen, cosmetica
- bloemen en planten...

 

De constructie wordt volledig opgebouwd in samenwerking met de klant na degelijk advies en informatie i.v.m. de bouweisen, gewichten, materialen en kleuren.

 

De opbouw bestaat uit geïsoleerde polyester en/of aluminium sandwichpanelen, en voor de inrichting wordt op grote schaal lichtgewicht materialen toegepast.
Om de te koop aangeboden goederen zo attractief mogelijk voor te stellen is er wat betreft de binnenafwerking een uitgebreid gamma aan kleuren, materialen en verlichting.

 

Verder kan de klant zijn keuze maken uit bijvoorbeeld een schuifdak, een vaste of uitschuifbare toonbank, koelmethodes, verwarmingsmethodes, hangbaren, legplanken en zo meer.

 

Belangrijk is ook dat ons bedrijf zich vanaf het ontstaan heeft toegelegd op de eigen ontwikkeling van panoramische cabines waardoor de klant kan profiteren van een grotere verkoopsruimte en tal van etalagevoordelen.

 

Onze voertuigen voldoen steeds aan de geldende homologatievereisten

 

Onze voertuigen worden steeds geleverd met gas en elektriciteitskeuring indien van toepassing.

 

Om uw ‘winkel’wagen nog meer uitstraling te geven en in te spelen op de laatste nieuwe trends kunnen wij door en met samenwerking van onderstaande nieuwtjes uw verkoopwagen nog meer tot het referentiepunt op de markt maken.

 

Door :

 

- Samenwerking met een designer aan huis die samen met u door beeld, vorm en kleur uw project scherpstellen kan.

- Samenwerking met een verlichtingspecialist om beeld, vorm en kleurencombinatie te ‘highlighten’.

- Bij order een 3D-voorontwerp te realiseren waarin bovenstaande items worden verwerkt en waardoor u vooraleer de wagen wordt gebouwd als het ware in het voertuig zelf kunt staan en uw project kunt bekijken, bewonderen en aanpassen.

 

Dit alles naast de reeds gekende en vertrouwde eigenschappen van een door ons gebouwde verkoopwagen.

 

'Gehomologeerd, duurzaam, praktisch en ergonomisch.'